Knudsens Gardiner

Arne Gardinet

Generationsskifte fører til fusion

Knudsens Gardiner overtog pr. 1. april 2013 Arne Gardinet i Esbjerg.

Kære alle nuværende og kommende kunder.

Jeg har overtaget Arne Gardinet efter min gamle mester, Arne Pedersen i Esbjerg.

 Arne Gardinet 1

Fælles historie

Baggrunden for denne overtagelse er, at jeg som tidligere lærling hos Arne kender både Arnes kunder og den service, han giver alle sine kunder;  en service jeg selv sætter en stor ære i at give mine egne kunder. Vi har siden min læretid, for snart 15 år siden, løbende holdt kontakten ved lige, ligesom vi har hjulpet hinanden i travle tider.

Arne Gardinet er et godt brand, en institution, der er kendt i Esbjerg og omegn for ekseptionel service, god kvalitet og gode priser. Jeg er stolt over at kunne inddrage hans brand min virksomhed, ligesom det er med stor ydmyghed at jeg ser frem til at yde en god service for Arne's gamle, loyale kunder.

Arne Gardinet 2

Tiden frem

”Det er mig meget magtpåliggende at fortælle alle mine gode, loyale kunder, at selvom det nu er Morten, der tager telefonen og kommer ud, så er det bestemt ikke er en dårlig ting. Og mange af mine gamle kunder kan faktisk stadigt huske Morten fra hans tid som lærling hos mig, og spørger stadigt til, hvordan det går ham.  Derfor er det også med en rigtig god samvittighed, at jeg nu overlader mine kunder i Mortens kyndige hænder. Det skal nok blive godt. Rigtig godt!”
 - Arne Pedersen

 

 

 

 Knudsens Gardiner ApS | Nygårdsvej 29, 6740 Bramming | Tlf.: 7510 1815 | Fax: 7510 1855 | M.: 2096 9676 | info@knudsensgardiner.dk